Στις 24 του μηνός ο οίκος δημοπρασιών Silverstone Auctions, στο περιθώριο του Race Retro Classics Car Sale θα δημοπρατήσει αυτό το Dodge Charger παραγωγής 1969, το οποίο άνηκε τόσο στον -Πολύ σκληρό για να πεθάνει- Bruce Willis, όσο και στον frontman του μουσικού συγκροτήματος Jamiroquai, Jay Kay.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με τις δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό να κινούνται στην ίδια απόχρωση, έτσι ώστε να μοιάζει με το Dodge Charger που συμμετείχε στη ταινία “Bullitt”.

Το αυτοκίνητο αρχικά αγοράστηκε από την Demi Moore, ώστε να το κάνει δώρο στον τότε άντρα της, Bruce Willis, ο οποίος το είχε στη κατοχή του για περίπου μια δεκαετία, προτού το αγοράσει ο Jay Kay. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από τα έγγραφα γνησιότητας, με τον Jay Kay να δαπανά περί τις 25.000 λίρες προκειμένου να το φέρει σε τέλεια κατάσταση.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 8,2-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 3 σχέσεων. Εκτιμάται πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 50.000 και 60.000 λιρών (56.000 – 67.000 ευρώ).