Σε δημοπρασία το Dodge Charger του Bruce Willis και του Jay Kay

Σχετικά άρθρα

Στις 24 του μηνός ο οίκος δημοπρασιών Silverstone Auctions, στο περιθώριο του Race Retro Classics Car Sale θα δημοπρατήσει αυτό το Dodge Charger παραγωγής 1969, το οποίο άνηκε τόσο στον -Πολύ σκληρό για να πεθάνει- Bruce Willis, όσο και στον frontman του μουσικού συγκροτήματος Jamiroquai, Jay Kay.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με τις δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό να κινούνται στην ίδια απόχρωση, έτσι ώστε να μοιάζει με το Dodge Charger που συμμετείχε στη ταινία “Bullitt”.

Το αυτοκίνητο αρχικά αγοράστηκε από την Demi Moore, ώστε να το κάνει δώρο στον τότε άντρα της, Bruce Willis, ο οποίος το είχε στη κατοχή του για περίπου μια δεκαετία, προτού το αγοράσει ο Jay Kay. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από τα έγγραφα γνησιότητας, με τον Jay Kay να δαπανά περί τις 25.000 λίρες προκειμένου να το φέρει σε τέλεια κατάσταση.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 8,2-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 3 σχέσεων. Εκτιμάται πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 50.000 και 60.000 λιρών (56.000 – 67.000 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...