Οι άνθρωποι της Vilner έκαναν το θαύμα τους για ακόμη μια φορά και έτσι στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό Mitsubishi Lancer.

Το ονομάζει Mitsubishi Allroads Ronin και βασίζεται σε ένα Lancer Ralliart του 2011 και τα πάντα στο εσωτερικό έχουν αντικατασταθεί από υψηλής ποιότητας υλικά. Ανάμεσα σε αυτά και ένα υλικό που ονομάζεται Amaretta που είναι παρόμοιο με την Alcantara, αλλά σύμφωνα με την Vilner, είναι υψηλότερης ποιότητας και προέρχεται από την Ιαπωνία.

Ο πίνακας οργάνων αντλεί έμπνευση από αυτόν των μοντέλων της Ferrari, με τον κεντρικό καθρέπτη να μην διαθέτει πλαίσιο. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 11″, ενώ υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας.

Επίσης υπάρχουν βελούδινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, με το τιμόνι να έχει ντυθεί με Nappa δέρμα. Όλα τα πλαστικά μέρη έχουν αντικατασταθεί από μεταλλικά στοιχεία, με την λαβή του χειρόφρενου να θυμίζει την λαβή του κατάνα, του ιαπωνικού σπαθιού ενός Σαμουράι. Το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει και επιπλέον ηχομονωτικό υλικό, με το βάρος του να αυξάνεται συνολικά κατά 35 κιλά.

Εξωτερικά υπάρχει νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, νέες ζάντες και πρόσθετα LED φώτα στη γρίλια.