Alonso: Το Halo θα ξεχαστεί γρήγορα

Σχετικά άρθρα

Το αντικείμενο που φέτος έχει δεχθεί -δικαίως- τα περισσότερα πυρά είναι φυσικά το Halo. Η προστασία του κεφαλιού θα υπάρχει υποχρεωτικά στα φετινά μονοθέσια, ώστε το κεφάλι του οδηγού να είναι προστατευμένο από μεγάλα αντικείμενα, όπως ένας τροχός. Ποια είναι η ειρωνεία: ότι οι τροχοί είναι πλέον ένα από τα καλύτερα «δεμένα» με το μονοθέσιο αντικείμενα, με το σύστημα να μην προσφέρει σχεδόν καμία προστασία για τα μικρότερα αντικείμενα, όπως αυτό που παραλίγο να στοιχίσει στον Felipe Massa το αριστερό του μάτι.

Η FIA είναι ανένδοτη πως το Halo ήταν το καταλληλότερο, παρόλο που εμείς οι οπαδοί το θεωρούμε το πιο άσχημο και το λιγότερο αποτελεσματικό. Ο Fernando Alonso δεν δείχνει πολύ ενοχλημένος από το Halo, λέγοντας ότι σύντομα η συζήτηση γύρω από από αυτό θα σταματήσει, ενώ πιστεύει ότι στο μέλλον θα γίνει πιο όμορφο.

Είμαι σίγουρος ότι θα σταματήσουν να το συζητάνε. Ναι, αισθητικά δεν είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή, και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον το άθλημα και οι ομάδες θα βρουν ένα τρόπο για να το κάνουν λίγο καλύτερο, για τους οπαδούς ξέρετε και για τα μονοθέσια, να δείχνουν λίγο καλύτερα.

Όσον κι αν βελτιώσεις αισθητικά ένα -τελείως ξένο για το μονοθέσιο- έκτρωμα, αυτό παραμένει έκτρωμα, ειδικά όταν τα περιθώρια αλλαγής είναι πολύ μικρά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...