To νέο Seat Leon θα είναι το πρώτο με το νέο infotainment του VW Group

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 2019 η Seat θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Leon, η οποία θα βασίζεται στη βελτιωμένη έκδοση της MQB πλατφόρμας. To νέο hatchback της ισπανικής εταιρίας θα είναι το πρώτο του VW Group που θα εξοπλίζεται με το ολοκαίνουριο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του ομίλου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο υπολογίζει την Seat.

To νέο σύστημα infotainment θα διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήστη και θα έχει τη δυνατότητα για ενημερώσεις over-the-air. H Seat (και το VW Group) είναι τόσο σίγουρη για τη χρηστικότητα του νέου συστήματος, καταργώντας πολλά από τα φυσικά, αφού θα τα ενσωματώσει πάνω στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένου αυτά του συστήματος κλιματισμού.

Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα τοποθετηθεί σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα του Ομίλου, αλλά η Seat είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη του, με σκοπό να είναι χρηστικό σε νεανικό κοινό. Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση, ο CEO της ισπανικής εταιρίας, Luca De Meo, δήλωσε:

Για δύο χρόνια εργαζόμαστε σε αυτό που θα είναι το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο έρχεται στην αγορά το επόμενο έτος, ξεκινώντας από το Leon.

Σχεδιαστικά το νέο Leon θα αποτελεί την εξέλιξη της τωρινής γενιάς, κάτι που σημαίνει πως το στυλ του αυτοκινήτου δεν θα αλλάξει ριζικά. Η 4η γενιά του Leon θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, βελτιωμένη ανάρτηση, ενώ θα προσφέρεται και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο, παρόμοιο με αυτό του Golf GTE. Ο 1.8 TSI θα αντικατασταθεί από τον 2.0 TSI, με τον 1.5 TSI Evo, τον 1.6 TDI και τον 2.0 TDI να βρίσκονται ανάμεσα στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr