Η Jaguar προσθέτει έξι νέους χρωματικούς συνδυασμούς στην F-Type SVR

Σχετικά άρθρα

H Jaguar μας παρουσιάζει τις έξι νέες προτάσεις γραφικών για την F-Type SVR, μερικές εκ των οποίων θα δείξει αύριο στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης. Οι έξι νέοι συνδυασμοί χρωμάτων αμαξώματος με λεπτομέρειες του Graphic Pack είναι προϊόν του Special Vehicle Operations (SVO) τμήματος της Jaguar Land Rover, και είναι τα εξής:

  • Λευκό (Yulong White) με κόκκινες (Firenze Red) λεπτομέρειες
  • Μαύρο (Santorini Black) με χρυσές λεπτομέρειες
  • Ανθρακί (Corris Grey) με μπλε (Ultra Blue) λεπτομέρειες
  • Κόκκινο (Caldera Red) με μαύρες λεπτομέρειες
  • Μπλέ (Ultra Blue) με γρι (Corris Grey) λεπτομέρειες, και
  • Ασημί (Indus Silver) με μαύρες λεπτομέρειες

Ανεξαρτήτου χρώματος, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με 20άρες ζάντες, με τις δαγκάνες για τα φρένα να είναι σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, ενώ οι κίτρινες προσφέρονται μαζί με τα -προαιρετικά- κεραμικά φρένα.

Να θυμίσω, η Jaguar F-Type SVR κάτω από το καπό διαθέτει τον 5,0-λιτρο, supercharged V8 κινητήρα, με απόδοση 575 ίππων και ροπή στα 700 Nm. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, Quickshift κιβώτιο, και σύστημα τετρακίνησης, που εκτός από την τελική των 322 χλμ/ώρα, η F-Type SVR επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα, με το βάρος της να φτάνει τα 1.705 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...