Η Renault στο περίπτερο της στη Γενεύη παρουσίασε το EZ-GO Concept, ένα πρωτότυπο όχημα που περιγράφεται ως το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας εντός και εκτός πόλεων.

Είναι αμιγώς ηλεκτρικό με την Renault να αναφέρει πως το EZ-GO δεν είναι απλώς ένα πρωτότυπο, αλλά και μια υπηρεσία ride sharing. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος προκειμένου να μεγιστοποιήσει το οπτικό πεδίο των αισθητήρων και των ραντάρ του αυτόνομου συστήματος, ενώ η πανοραμική γυάλινη οροφή παρέχει φυσικό φως μέσα στην καμπίνα.

Έχει σύστημα τετραδιεύθυνσης, διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4, έχοντας τελική ταχύτητα 50 χλμ/ώρα. Το μήκος της φτάνει τα 5,2 μέτρα, το πλάτος τα 2,2 μέτρα, το ύψος τα 1,6 μέτρα και ζυγίζει 1.700 κιλά.

Στο περίπτερο της Renault βρίσκεται και το Talisman S-Edition που φορά τον 1.800αρη turbo κινητήρα του Megane RS και του Alpine A110. Αποδίδει 225 άλογα με 300 Nm ροπής, συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά στον μπροστά άξονα. Διαθέτει το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control, την ενεργή ανάρτηση Electronic Damper Control, ζάντες 19″, σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα, LED φωτιστικά σώματα, S-Edition λογότυπα και μαύρα καταλύματα καθρεπτών.