Η McLaren και η εταιρεία ωρολογοποιίας Richard Mille αποκαλύπτουν τον πρώτο τους χρονογράφο. Ονομάζεται RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης. Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 500 κομματιών, με τιμή 180.000 ελβετικών φράγκων (€153.750), χωρίς φόρους. Κύρια προτεραιότητα για την απόκτηση του θα έχουν οι πελάτες των Ultimate Series αυτοκινήτων της McLaren.

Το RM 11-03 McLaren δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία μεταξύ του διευθυντή σχεδιασμού της McLaren, Rob Melville, και του μηχανικού της Richard Mille, Fabrice Namura. Οι δυο τους ένωσαν το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για το μοναδικό σχεδιασμό, τη χρήση νέων υλικών και τη σύγχρονη δεξιοτεχνία. Αυτές οι επιρροές, καθώς και τα σχεδιαστικά στοιχεία που προέρχονται από τα supercars της McLaren, αντικατοπτρίζονται σε αυτό το ρολόι.

To RM 11-03 McLaren είναι κατασκευασμένo από Carbon TPT μαζί με Orange Quartz TPT, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ανθεκτική και ελαφριά θήκη, ενώ αποτίει φόρο τιμής σε ένα χρώμα που είναι συνώνυμο της McLaren. Το Carbon TPT ενισχύει τη μηχανική απόδοση του RM 11-03 και προσφέρει αντίσταση σε σκληρά περιβάλλοντα.

Τα κουμπιά είναι από τιτάνιο και αντικατοπτρίζουν το σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων της McLaren 720S. Ακόμα, ένθετα τιτανίου κοσμούν τη στεφάνη, έχοντας σχήμα παρόμοια με την εισαγωγή αέρα οροφής της McLaren F1, ενώ φέρουν το λογότυπο της McLaren. Το RM 11-03 McLaren διαθέτει τον αυτόματο μηχανισμό RMAC3, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, με χρονογράφο flyback, και 55ωρη διάρκεια λειτουργίας.