Δισεκατομμύρια οδηγών κυκλοφορούν στους δημόσιους δρόμους με άδεια οδήγησης, αλλά κάποιοι εξ αυτών έχουν αποδείξει ότι καλό θα είναι να μην πιάσουν ξανά τιμόνι στα χέρια τους, για την ασφάλεια των αθώων πολιτών, αφού αποτελούν κίνδυνο για τους ίδιους και τις περιουσίες τους.

Ο 25χρονος που θα δεις στη συνέχεια νομίζω πως ανήκει στην παραπάνω κατηγορία. Βρίσκεται μέσα σε ένα Infiniti QX70, έχοντας χτυπήσει αρκετά αυτοκίνητα στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων προσπαθούν να τον σταματήσουν, καθώς ο ίδιος ήθελε να φύγει από το σημείο.

Το εμπρός μέρος του ιαπωνικού SUV είναι αρκετά χτυπημένο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον 25χρονο που προσπαθεί όπως μπορεί να διαφύγει. Αυτό, όμως, δεν είναι εύκολο, καθώς οι υπόλοιποι χτυπάνε το όχημά του, ακόμα και με σφυρί, προκαλώντας επιπλέον ζημιές. Η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες όπως απερίσκεπτη οδήγηση, διαφυγή από ατύχημα, πρόκληση ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία, μαζί με την προσπάθεια για αποφυγή της σύλληψής του.