Τα 5 πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά της Porsche 911 GT2 RS

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο καλοκαίρι, η Porsche παρουσίασε την ταχύτερη και πιο δυνατή έκδοση παραγωγής της 911, τη νέα GT2 RS. Αυτή έγινε η νέα βασίλισσα του Nurburgring Nordschleife, καθώς το γερμανικό αυτοκίνητο σημείωσε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο χρόνο 6:47.3.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας 6κύλινδρος boxer κινητήρας, 3,8 λίτρων, με δύο turbos, τα οποία ανεβάζουν την ιπποδύναμη στα 700 άλογα, στις 7.000 σ.α.λ., και 750 Nm ροπής, από τις 2.250 μέχρι τις 4.000 σ.α.λ.. Η δύναμη περνά αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω ενός εκπληκτικού αυτόματου PDK κιβωτίου 7 σχέσεων, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα.

https://youtu.be/FbaXakB4qWo

Στο παραπάνω video θα δεις την 911 GT2 RS να φοράει το προαιρετικό Weissach πακέτο, το οποίο μειώνει το βάρος επιπλέον κατά 30 κιλά, με τον Lars Kern -δοκιμαστή και εξελιγκτή οδηγό της Porsche- να driftάρει το αυτοκίνητο σε μια πίστα καρτ. Να θυμίσω ότι το πακέτο διαθέτει αρκετά ακόμη μέρη κατασκευασμένα από CFRP και τιτάνιο, όπως για παράδειγμα: οροφή, κάλυμμα χώρου αποσκευών, αντιστρεπτικές ράβδοι, coupling rods και στους δύο άξονες και ζάντες από μαγνήσιο.

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...