Κανείς δεν αγοράζει το Lincoln Continental

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς οι πωλήσεις του Lincoln Continental δεν είναι σε κανένα σημείο αυτές που φαντάστηκε η Ford, γι’αυτό και ήδη υπάρχουν φήμες πως η Μπλε Οβάλ εταιρία θα το καταργήσει, μη βγάζοντας στην αγορά την επόμενη γενιά του.

Δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως πηγές εξοικειωμένες με τα μελλοντικά σχέδια της Ford, η εταιρία έχει ήδη πάρει την απόφαση να μην κατασκευάσει τον αντικαταστάτη του Continental, μιας και οι πενιχρές πωλήσεις του μοντέλου δεν έχουν μπορέσει να “βγάλουν” το 1 δισ. δολάρια που επένδυσε η Ford σε αυτό, προκειμένου να το εξελίξει και να το κατασκευάσει.

Το 2017 μόλις 12.012 Lincoln Continental πουλήθηκαν στις ΗΠΑ, ενώ το 2016 πουλήθηκαν 5.261 μονάδες του. Τους πρώτους δύο μήνες του 2018 πουλήθηκαν 1.573 Lincoln Continental (815 τον Ιανουάριο και 758 τον Φεβρουάριο) παρουσιάζοντας πτωτική τάση.

Η Lincoln μάλιστα θέλοντας να τονώσει τις πωλήσεις του μοντέλου, θα το προσφέρει στο μέλλον και με πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...