Το νέο Kia K900 φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό του, με την Kia να δίνει στη δημοσιότητα και ένα σκίτσο από το εσωτερικό της νέας της λιμουζίνας, που το έχουμε δει εδώ και περίπου 2 μήνες.

Στο εσωτερικό συναντάμε άφθονο δέρμα και ξύλινες επενδύσεις, με την οθόνη 12,3″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να κυριαρχεί “αιωρούμενη” στο κέντρο του ταμπλό. Αυτή ελέγχεται από έναν πιεζοπεριστρεφόμενο διακόπτη στη βάση της κονσόλας και πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ -μεταξύ άλλων- διαθέτει ηχοσύστημα της Lexicon στον βασικό εξοπλισμό. Υπάρχει LED κρυφός φωτισμός, διαθέσιμος σε 64 αποχρώσεις, με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός.

Ο σχεδιασμός του νέου K900 “είναι εκλεπτυσμένος και εντυπωσιακός, εισάγοντας έναν μοντέρνο αέρα κομψότητας στη κατηγορία του”, όπως αναφέρει η εταιρία, με το νέο αυτοκίνητο να μοιράζεται μέρη με το Genesis G90. Μηχανικά το K900 θα συνεχίσει να κινείται με τα ίδια σύνολα, τον 3,3-λίτρων V6 και τον 5,0-λιτρο V8 κινητήρα, απόδοσης 365 και 420 ίππων, όμως θα συνδυάζονται με ένα νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και σύστημα τετρακίνησης.