Διέρρευσε φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου Kia K900

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η Kia θα παρουσιάσει σύντομα την δεύτερη γενιά του K900 (Quoris), χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων. Παρόλα αυτά, από την παρακάτω φωτογραφία έχουμε την πρώτη ευκαιρία να δούμε την καμπίνα της νέας πολυτελής κορεάτικης λιμουζίνας.

Σε αυτή υπάρχει άφθονο δέρμα και ξύλινες επενδύσεις, με την τεράστια οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να κυριαρχεί “αιωρούμενη” στο κέντρο του ταμπλό. Αυτή ελέγχεται από έναν πιεζοπεριστρεφόμενο διακόπτη στη βάση της κονσόλας και πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ -μεταξύ άλλων- διαθέτει ηχοσύστημα της Lexicon στον βασικό εξοπλισμό.

Το σημερινό μοντέλο

Το νέο αυτοκίνητο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης, στα τέλη Μαρτίου, και λογικά θα μοιράζεται μέρη με το Genesis G90. Σχεδιαστικά θα έχει αρκετές διαφορές από το σημερινό μοντέλο, ενώ μηχανικά το K900 θα συνεχίσει να κινείται με τα ίδια σύνολα, τον 3,3-λίτρων V6 και τον 5,0-λιτρο V8, απόδοσης 365 και 420 ίππων, όμως θα συνδυάζονται με ένα νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...