Δύο σπορ μοντέλα έρχονται από την Lotus

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον CEO της Lotus, Jean-Marc Gales, μέχρι το 2020 η εταιρία του θα παρουσιάσει δύο νέα sport μοντέλα, ενώ το πολυβόητο SUV θα κυκλοφορήσει το 2021 ή -στην χειρότερη- το 2022.

Μέσα στο 2018 η Lotus θα παρουσιάσει το νέο 10ετές πλάνο, που θα αφορά τα νέα μοντέλα που θα έχει στην γκάμα της, με το ένα εκ των δύο νέων μοντέλων να αποτελεί τον αντικαταστάτη ενός υπάρχοντος -και θα είναι η νέα Elise– ενώ το άλλο να φέρεται να είναι ένα περιορισμένης παραγωγής αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου, που θα τοποθετηθεί πάνω από την Evora. Το ένα θα αποτελέσει το βασικό μοντέλο της εταιρίας και θα διαθέτει ένα αλουμινένιο πλαίσιο, ενώ το άλλο θα είναι το halo μοντέλο της, που θα βασίζεται σε μια νέα carbon πλατφόρμα.

Tο SUV της Lotus θα διαθέτει χαρακτηριστικά που θα αντιπροσωπεύουν τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας, όπως ελαφριά δομή, βελτιωμένη αεροδυναμική και άριστο σύστημα διεύθυνσης. Θα δανείζεται μέρη από τα μοντέλα της Volvo, μιας και Lotus και Volvo ανήκουν στην Geely, με την παραγωγή του πιθανώς να γίνεται σε κάποιο εργοστάσιο της Geely στη Κίνα, αλλά η Lotus θα εξακολουθεί να κατασκευάζει τα σπορ μοντέλα της επί βρετανικού εδάφους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...

Το 2025 το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο της Lotus

Το 2025 η Lotus θα αποκαλύψει ένα νέο σπορ αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία Type 135 και θα βασίζεται στην E-Sports...
Autoblog.gr