Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg που πατάει στον Καναδά

Σχετικά άρθρα

Μπορεί από το εργοστάσιο της Koenigsegg να έχουν βγει περίπου 150 αυτοκίνητα, κανένας όμως από αυτά δεν είχε πάει στον Καναδά. Η συγκεκριμένη άσπρη Agera RS, μετά το πέρας της έκθεσης στο Βανκούβερ του Καναδά θα παραδοθεί στον ευτυχή ιδιοκτήτη της.

Το χρωματικό μοτίβο ακολουθεί τα χρώματα της σημαίας του Καναδά, καθώς εκτός από το άσπρο στο σώμα υπάρχουν και κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ το “γυμνό” carbon ολοκληρώνει την εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στην “κανονική” Agera RS, ο 5.0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει 1.160 άλογα στις 7.800 σ.α.λ. και 1.280 Nm ροπή στις 4.100 σ.α.λ., αλλά ο ιδιοκτήτης της ήθελε το τον κινητήρα της One:1. Έτσι, το αυτοκίνητο αποδίδει 1.360 άλογα στις 7.500 σ.α.λ., με την ροπή να αγγίζει τα 1.371 Nm στις 6.000 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg Jesko Absolut

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που η Koenigsegg παρουσίασε την Jesko Absolut στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα...

Επική Koenigsegg Jesko με άβαφο carbon σώμα και χρυσά μέρη 24 καρατίων

Ένας από τους 125 ανθρώπους που θα προσθέσουν στη συλλογή τους μια Koenigsegg Jesko την έχει επιλέξει σε έναν επικό συνδυασμό. Συγκεκριμένα έχει διαλέξει...
Autoblog.gr