Η Ferrari δοκιμάζει το υβριδικό της σύστημα σε μια 488 στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα ο Sergio Marchionne ανακοίνωσε πως η Ferrari ετοιμάζει ένα νέο V8 υβριδικό σύνολο και σήμερα θα δούμε ένα μουλάρι της 488 να τον δοκιμάζει στο Fiorano, με το αυτοκίνητο να μπορεί για κάποια χιλιόμετρα να μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με την δύναμη του ηλεκτροκινητήρα. Παρότι ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής εταιρίας δεν ανακοίνωσε σε ποιο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί, η λογική λέει πως θα βρίσκεται στο SUV που ετοιμάζει η εταιρία με σήμα το ανορθωμένο άλογο.

Το μοντέλο θα γίνει το πρώτο υβριδικό μοντέλο κανονικής παραγωγής της Ferrari, μιας και η Scuderia χαρακτηρίζει την LaFerrari ως αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής. Η απόφαση αυτή, για έναν υβριδικό κινητήρα από την Ferrari, πάρθηκε προκειμένου η ιταλική εταιρία να μπορεί να πιάσει τους όλο και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

Η Ferrari δηλώνει πως ο V12 κινητήρας θα παραμείνει στη φαρέτρα της, ενώ έχει βάλει ως στόχο τις 10.000 πωλήσεις ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...