Η Ferrari ανακοίνωσε V8 υβριδικό κινητήρα για το 2019

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Marchionne από την έκθεση της Γενεύης όπου βρέθηκε ανακοίνωσε πως η Ferrari ετοιμάζει ένα νέο V8 υβριδικό σύνολο. Παρότι ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής εταιρίας δεν ανακοίνωσε σε ποιο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί, η λογική λέει πως θα βρίσκεται στο SUV που ετοιμάζει η εταιρία με σήμα το ανορθωμένο άλογο.

Το μοντέλο θα γίνει το πρώτο υβριδικό μοντέλο κανονικής παραγωγής της Ferrari, μιας και η Scuderia χαρακτηρίζει την LaFerrari ως αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής. Η απόφαση αυτή, για έναν υβριδικό κινητήρα από την Ferrari, πάρθηκε προκειμένου η ιταλική εταιρία να μπορεί να πιάσει τους όλο και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

Η Ferrari δηλώνει πως ο V12 κινητήρας θα παραμείνει στη φαρέτρα της, ενώ έχει βάλει ως στόχο τις 10.000 πωλήσεις ετησίως.

ΠηγήAutoexpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...