Τα επόμενα Infiniti Q50, Q60, Q70 ίσως δεν είναι πισωκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti είναι το πολυτελές brand της Nissan και λίγο προτού μπει στην ηλεκτρική εποχή της, ετοιμάζει τις επόμενες γενιές των Q50, Q60, Q70. Σύμφωνα με τον Francois Bancon, αντιπρόεδρος προϊοντικού σχεδιασμού της εταιρίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως οι νέες γενιές των τριών αυτών μοντέλων δεν αναμένονται στην αγορά πριν το 2021 επειδή η πλατφόρμα τους δεν θα είναι έτοιμη μέχρι τότε.

Η νέα πλατφόρμα δεν θα είναι πισωκίνητη, αλλά τετρακίνητη, φιλοξενόντας τον ηλεκτροκινητήρα στο μπροστά μέρος και τον/τους ηλεκτροκινητήρες στο πίσω. Ενδεχομένως το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευάζεται στη νέα πλατφόρμα θα είναι το Q70, με τα Q50 και Q60 να ακολουθούν.

Παράλληλα η εταιρία αναπτύσσει και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα έχει μεγάλη οθόνη αφής και συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

ΠηγήGoAuto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...