GP Κίνας 2018: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Το GP του Μπαχρέιν είναι αυτό που βρίσκεται στη συνέχεια του φετινού προγράμματος, όμως η Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά που επέλεξαν οι οδηγοί για το Κινεζικό Grand Prix, καθώς αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 13-15 Απριλίου, συνεπώς δε θα υπάρξει κενό μετά το Μπαχρέιν.

Οι γόμες που έχει διαθέσει η ιταλική εταιρεία είναι η ultrasoft, η μαλακή και η μέση, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε για πρώτη φορά ένα τόσο μεγάλο κενό στα ελαστικά, μιας και απουσιάζει η πολύ μαλακή που γεφυρώνει την ultrasoft και την μαλακή. Αρκετές είναι οι διαφορές που παρατηρούμε μεταξύ των ομάδων, με τους πιλότους της Mercedes να ακολουθούν τη συντηρητική οδό.

Ο Lewis Hamilton θα έχει από έξι γόμες της ultrasoft και της μαλακής γόμας, ενώ ο Valtteri Bottas θα έχει μία επιπλέον μέση γόμα και μία λιγότερη μαλακή. Ανάμεσα στις πιο επιθετικές ομάδες η Ferrari, αφού θα έχει στη διάθεσή της οχτώ γόμες της ultrasoft για τους οδηγούς της, μαζί με τρία σετ μαλακής και δύο σετ μέσης γόμας.

Μια ενδιάμεση κατάσταση για τη Red Bull Racing, καθώς οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen θα φορέσουν εφτά σετ από την ultrasoft, τέσσερα σετ μαλακής και δύο σετ μέσης γόμας, την ώρα που η McLaren θα έχει ένα επιπλέον σετ ultrasoft και ένα λιγότερο σετ μέσης γόμας.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα