Η TVR επιστρέφει στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η TVR ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Le Mans με ένα νέο πρωτότυπο. Η εταιρία έδωσε μονάχα αυτή την teaser φωτογραφία που αποκαλύπτει εν μέρη τον σχεδιασμό του αγωνιστικού, δηλώνοντας πως περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η τελευταία φορά που η βρετανική εταιρία συμμετείχε στον διάσημο 24-ωρο αγώνα αντοχής ήταν το 2006 με το Tuscan R. Στόχος του αφεντικού της TVR, Les Edgar, που έχει 33 χρόνια εμπειρίας στο Le Mans, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να κερδίσει τον διασημότερο 24-ωρο αγώνα αντοχής, δηλώνοντας πως το να τρέξεις στο Le Mans δεν είναι εύκολο, αλλά η TVR θέλει να κερδίσει στη κατηγορία της. Όπως είπε:

Αν είσαι κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων, τότε γιατί να μην αγωνίζεται στο Le Mans; Ο αγώνας είναι ένα κέντρο δοκιμών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τερματίσεις. Το Le Mans είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Είναι ακριβό, δεν θα είναι εύκολο, αλλά ξέρω τι χρειαζόμαστε για να φτάσουμε εκεί.

Δεν θέλω απλά να πάμε στο Le Mans και να τερματίσουμε. Θέλω να κερδίσουμε. Και θα το κάνουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...