Raikkonen: Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι αλλαγές στους κανονισμούς

Σχετικά άρθρα

Ένα θέμα που συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον στο Μπαχρέιν είναι οι επόμενες μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς της Formula 1. Αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για τον σκοπό αυτό και ο Ross Brawn θα ενημερώσει τις ομάδες για τις προτάσεις που υπάρχουν τώρα στο τραπέζι και τα σχέδια της Liberty Media.

Ο Kimi Raikkonen βρέθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών και αναφέρθηκε με τον δικό του πάντα τρόπο στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι δεν τον απασχολεί για δύο λόγους: πρώτον επειδή δε θα βρίσκεται στο άθλημα το 2021 και δεύτερον επειδή οι οδηγοί δεν έχουν καμία δύναμη στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Δεν έχω τη δύναμη, οπότε ποιο είναι το νόημα να το σκεφτώ; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα για ‘μένα, να σας δώσω μια λίστα αν στο τέλος δεν έχω δύναμη; Δεν δημιουργούμε εμείς τους κανονισμούς, αυτή είναι η γνώμη μου. Οπότε, ποιο το νόημα να φτιάχνουμε τέτοιες ιστορίες;

Στο τέλος, δεν είναι δική μας απόφαση, είναι δική τους, είναι η δουλειά τους. Κάνουν τα σχέδιά τους και παίρνουν τις αποφάσεις που θεωρούν ότι είναι σωστές, αλλά δεν ξέρω τι κάνουν. Ξέρω πολύ λίγα γι’ αυτό και δε μ’ ενδιαφέρει, οπότε θα δούμε αύριο τι θα πουν. Οι αλλαγές θα γίνουν σε αρκετά χρόνια από τώρα, οπότε αμφιβάλλω αν θα βρίσκομαι εδώ.

Άλλες… κλασικές απαντήσεις του Kimi!

Όταν ο Φινλανδός ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τις κατατακτήριες του Μπαχρέιν, απάντησε πως δεν τον νοιάζει η προϊστορία.

Δεν κοιτάω και πολύ τι έχει γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και ξεκινάς από εκεί που κατατάσσεσαι.

Στις κατατακτήριες της Μελβούρνης, ο Lewis Hamilton ήταν κατά 664 χιλιοστά, και ο Raikkonen ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως η Mercedes διατηρήσει το πλεονέκτημα που είχε πριν από δύο εβδομάδες, απαντώντας:

Ποιος ξέρει, μπορείτε να συνεχίσετε να μαντεύετε. Εγώ δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να ξεκινήσω να μαντεύω.

Απλά μοναδικός!

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...