H Chevrolet κατοχύρωσε το όνομα ZR2 Bison για το Colorado

Σχετικά άρθρα

To Νοέμβριο του 2016, η Chevrolet παρουσίασε το Colorado ZR2, την “σκληροπυρηνική” έκδοση του μεσαίου pickup της, και σήμερα μαθαίνουμε από το αμερικάνικο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων (USPTO) ότι η αμερικάνικη εταιρία κατοχύρωσε τα ονόματα Colorado Bison και ZR2 Bison.

Αυτόματα ξεκινούν οι υποθέσεις, που λένε ότι η Chevrolet ίσως ετοιμάζει μια ακόμα πιο ακραία έκδοση του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να είναι δεσμευτικό. Να θυμίσω ότι το Colorado ZR2 διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρων.

Έναν 2,8-λίτρων turbodiesel απόδοσης 186 ίππων και 500 Nm ροπής, και έναν V6 βενζινοκινητήρα 3.6-λίτρων, που αποδίδει 308 άλογα και 373 Nm ροπής. Ακόμα, η συγκεκριμένη έκδοση είναι υπερυψωμένη –κατά 5 εκατοστά–  και φοράει 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος και Goodyear Duratrac 31 ιντσών. Ακόμα τα ψαλίδια της ανάρτησης έχουν ενισχυθεί ώστε να αντέχουν την κακοποίηση, ενώ φοράει τα Dynamic Suspension Spool Valve αμορτισέρ της Multimatic.

Σε περίπτωση που το όνομα σου ακούγεται οικείο αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς γιατί, να σου πω ότι είναι τα ίδια αμορτισέρ που τοποθετήθηκαν στην Camaro Z/28! Η διαφορά τους σε σύγκριση με τα συμβατικά, είναι ότι ενώ το συμβατικό αμορτισέρ παρέχει 2  παράγοντες ρύθμισης, το DSSV παρέχει 6.

Για να δούμε τι ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα