Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στο Σπρίνγκφιλντ του Κολοράντο των ΗΠΑ πιάστηκε να κινείται με υπερβολική ταχύτητα και προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η αστυνομία το βράδυ της 13ης Μαΐου έπιασε τον οδηγό να κινείται με ταχύτητα 52 μιλίων ανά ώρα (84 χλμ/ώρα) σε δρόμο με όριο τα 30 μίλια/ώρα (48 χλμ/ώρα) και ο αστυνομικός παρατήρησε τον άνδρα να αλλάζει θέση και να πηγαίνει στην πλευρά του συνοδηγού πριν βγει από το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας υποστήριξε πως πίσω από το τιμόνι δεν βρισκόταν ο ίδιος αλλά ο σκύλος του, με τους αστυνομικούς να καταλαβαίνουν αμέσως πως ήταν μεθυσμένος. Όταν ρωτήθηκε πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί τον έπιασαν μέσα σε 20 μέτρα και τον συνέλαβαν.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή/και ναρκωτικών και οδήγηση με μειωμένη ικανότητα, καθώς και για προηγούμενα εντάλματα σύλληψής του.

Όσο για το σκυλί, η αστυνομία αστειεύτηκε λέγοντας:

Το σκυλί δόθηκε σε έναν γνωστό του οδηγού για να το φροντίσει όσο ο ιδιοκτήτης του ήταν στη φυλακή. Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος μόνο με μια προειδοποίηση

[Photos credits: depositphotos.com]