Οι οδηγοί μιας Ferrari 458 Italia και μιας BMW M3 πιάστηκαν από κάμερες ελέγχου ταχύτητας να κάνουν κόντρες στον αυτοκινητόδρομο M6 της Αγγλίας, κινούμενοι με ταχύτητα περίπου 235 χλμ/ώρα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά τώρα έγινε η δίκη. Ο 39-χρονος οδηγός της Ferrari 458 Italia έχασε το δίπλωμά του για τρεις μήνες, ενώ πλήρωσε και πρόστιμο £1.104 (€1.285). Ωστόσο ο οδηγός της BMW δεν τιμωρήθηκε μιας και η M3 είναι δηλωμένη ως εταιρικό αυτοκίνητο και η εταιρεία δήλωσε πως δεν γνώριζε ποιος οδηγούσε εκείνη την ημέρα το αυτοκίνητο. Ο δικαστής αποφάσισε να δώσει το πρόστιμο ύψους £1.185 (€1.360) στην εταιρεία, ενώ ο 27-χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας αναγκάστηκε να χάσει το δίπλωμά του για 12 μήνες.

Μάλιστα ο 27-χρονος, είχε πάρει πίσω το δίπλωμά του μόλις 10 ημέρες προτού συμβεί το περιστατικό, επειδή είχε πιαστεί να κινείται με υπερβολική ταχύτητα. Προηγουμένως είχε χάσει το δίπλωμα οδήγησής του για δύο χρόνια επειδή πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα.