Ferrari 458 Italia και BMW M3 έκαναν κόντρες σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 235 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Οι οδηγοί μιας Ferrari 458 Italia και μιας BMW M3 πιάστηκαν από κάμερες ελέγχου ταχύτητας να κάνουν κόντρες στον αυτοκινητόδρομο M6 της Αγγλίας, κινούμενοι με ταχύτητα περίπου 235 χλμ/ώρα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά τώρα έγινε η δίκη. Ο 39-χρονος οδηγός της Ferrari 458 Italia έχασε το δίπλωμά του για τρεις μήνες, ενώ πλήρωσε και πρόστιμο £1.104 (€1.285). Ωστόσο ο οδηγός της BMW δεν τιμωρήθηκε μιας και η M3 είναι δηλωμένη ως εταιρικό αυτοκίνητο και η εταιρεία δήλωσε πως δεν γνώριζε ποιος οδηγούσε εκείνη την ημέρα το αυτοκίνητο. Ο δικαστής αποφάσισε να δώσει το πρόστιμο ύψους £1.185 (€1.360) στην εταιρεία, ενώ ο 27-χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας αναγκάστηκε να χάσει το δίπλωμά του για 12 μήνες.

Μάλιστα ο 27-χρονος, είχε πάρει πίσω το δίπλωμά του μόλις 10 ημέρες προτού συμβεί το περιστατικό, επειδή είχε πιαστεί να κινείται με υπερβολική ταχύτητα. Προηγουμένως είχε χάσει το δίπλωμα οδήγησής του για δύο χρόνια επειδή πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...
Autoblog.gr