H Aston Martin Vantage GTE “ουρλιάζει” στη Monza

Σχετικά άρθρα

Τoν περασμένο Νοέμβριο, η Aston Martin παρουσίασε το νέο αγωνιστικό της και από την πρώτη στιγμή περιμέναμε να το δούμε να γυρίζει στην πίστα. Αυτό συνέβη τις προηγούμενες μέρες στην πίστα της Monza, για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Με τη νέα Vantage GTE, η βρετανική εταιρία θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα στην GTE Pro κατηγορία, καθώς το 2017 κέρδισε τον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Η νέα Vantage GTE εξελίχθηκε παράλληλα με την έκδοση δρόμου, με την Aston Martin Racing να ξεκινά την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου τον περασμένο Μάιο, ενώ οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Αύγουστο.

Μέχρι σήμερα έχει ήδη “γράψει” πάνω 13.000 χλμ. δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου ενός 30ωρου αγώνα στην ισπανική πίστα Navarra και στο Sebring. Η βρετανική εταιρία δεν αναφέρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, αλλά αυτό διαθέτει όλες τις απαραίτητες αεροδυναμικές τροποποιήσεις στο σώμα, έτσι ώστε να παράγει την απαραίτητη κάθετη δύναμη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...