Audi R8 Vs Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid στην ευθεία

Σχετικά άρθρα

Με το δίκιο σου θα σκέφτεσαι ότι αυτά τα δύο αυτοκίνητα δεν βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, συνεπώς η κόντρα δεν είναι μεγάλο νόημα. Δεν λέω ότι ο ισχυρισμός σου είναι λάθος, όμως νομίζω πως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιο εκ των Audi R8 και Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση.

Το R8 παίρνει δύναμη από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, 5,2 λίτρων, που αποδίδει έως 540 άλογα και 540 N·m ροπής, με τη δύναμη αυτή να περνά φυσικά σε όλους τους τροχούς μέσα από το αυτόματο 7τάχυτο S tronic. Δίπλα του, η Panamera Turbo S E-Hybrid διαθέτει προφανώς ένα υβριδικό σύνολο, και συνολικά παράγει μέχρι 680 άλογα και 850 N·m ροπής, τα οποία φτάνουν σε όλους τους τροχούς μέσα από το 8τάχυτο PDK.

Βέβαια, εκτός από αυτά, έχουμε και το βάρος, με το R8 να είναι πάνω από 700 ελαφρύτερο από την Panamera. Για να δούμε πώς όλα αυτά μεταφράζονται στην πράξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...