Η Isuzu παρουσίασε πέρσι το νέο D-Max, και μετά την παρουσίαση του AT35 πακέτου σε συνεργασία με την Arctic Trucks, σήμερα βλέπουμε την Stealth edition του μοντέλου. Το αυτοκίνητο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 10 μονάδων, και σε όποιο μέρος του αυτοκίνητου υπήρχε χρώμιο, τώρα είναι βαμμένο σε μαύρο ματ, ενώ και το χρώμα του αμαξώματος είναι μαύρο (Cosmic Black Mica).

Το Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 να είναι το πιο ικανό D-Max που μπορεί κάποιος να αγοράσει από μια αντιπροσωπεία. Μηχανικά φορά τον ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα 1,9-λίτρων, που αντικαθιστά τον 2,5-λίτρων, που διέθετε μέχρι σήμερα. Αυτός, παρά την 24% μικρότερη χωρητικότητα, αποδίδει έναν ίππο περισσότερο και έτσι η ισχύς του φτάνει τους 164 ίππους στις 3.600 σ.α.λ., με την ροπή να αγγίζει τα 360 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας πληροί προδιαγραφές Euro 6b και εν αντιθέσει με τον ανταγωνισμό, δεν κάνει χρήση AdBlue για να μειώσει τους παραγόμενους ρύπους.

Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και διαθέτει το σύστημα “shift-on-the-fly” μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θέλει ο κινητήρας να στέλνει την κίνηση είτε στους μπροστά είτε και στους τέσσερις τροχούς ακόμη και όταν κινείται με ταχύτητα έως 100 χλμ/ώρα.

Το D-Max Arctic Trucks AT35 διαθέτει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, με αμορτισέρ της Fox Performance και τεράστια ελαστικά 35 ιντσών, με ζάντες διαστάσεων 17×10. Αυτό έχει αποτέλεσμα η απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 125 χλστ., χαρίζοντας στο αυτοκίνητο εκπληκτικές γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας. Έχει ωφέλιμο φορτίο 3,5 τόνους και στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε μεταξύ άλλων xenon προβολείς, χρωμιομένα διακοσμητικά και πίσω LED φώτα.

Το Isuzu D-Max AT35 πωλείται από επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της Isuzu, με τη τιμή του στην Αγγλία να ξεκινάει από £44.005, όταν το D-Max AT35 ξεκινά από τα £37.995.