Τα ηλεκτρικά της Infiniti θα έχουν τουλάχιστον 500 χλμ αυτονομία

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti ανακοίνωσε πρόσφατα πως ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά της μοντέλα και τώρα έγινε γνωστό πως τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας θα έχουν τουλάχιστον 500 χλμ αυτονομία.

Η πλατφόρμα δεν θα βασίζεται σε κάποια πλατφόρμα της Nissan, αλλά θα μοιράζεται μονάχα μερικά εξαρτήματα με μια πλατφόρμα της μητρικής Nissan. Ο πρόεδρος της Infiniti, Roland Krueger, υπαινίχθηκε ότι τα οχήματα που θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα θα μπορούσαν να αποδίδουν έως 405 άλογα.

Ο αντιπρόεδρος της στρατηγικής προϊόντων της Infiniti, Francois Bancon, πρόσθεσε πως η πλατφόρμα θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης, καθώς μπορεί να εξοπλισθεί με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...