H Skoda teaserάρει το Karoq Cabriolet concept

Σχετικά άρθρα

Περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του νέου concept των μαθητευόμενων της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σήμερα βλέπουμε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του. Το Karoq Cabriolet concept (ή όπως αλλιώς ονομαστεί) είναι δημιουργία 20 μαθητών -ηλικίας 17 και 18 ετών- οι οποίοι προέρχονται από 7 διαφορετικά επαγγέλματα και θα παρουσιάσουν στο φετινό Worthersee την ανοιχτή έκδοση του Karoq.

Αυτό θα παραμείνει αποκλειστικά ως concept και δεν θα ακολουθήσει τη μόδα των Nissan Murano CrossCabriolet, Range Rover Evoque Convertible, και του επερχόμενου VW T-Roc Convertible. Οι εκπαιδευόμενοι πήραν την εντολή να δώσουν στο Karoq Convertible διπλή ταυτότητα και όπως φαίνεται από τις πρώτες teaser φωτογραφίες στο πίσω μέρος θα αποθηκεύεται η αναδιπλούμενη οροφή, χωρίς να γίνεται γνωστό αν αυτή θα είναι υφασμάτινη ή μεταλλική.

Να θυμίσω ότι πριν το Karoq Convertible concept, έχουμε δει το CitiJet (2014), το Fabia Funstar (2015), το Atero Coupe (2016), και το Element Electric Buggy (2017).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr