Η Borgward παρουσιάζει τα BX6 και BXi7

Σχετικά άρθρα

Η Borgward παρουσίασε επίσημα το BX6 αλλά και το BXi7, που θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους στη Νότια Αμερική και στη Μέση Ανατολή αργότερα μέσα στο έτος, ενώ στη Νοτιοανατολική Ασία στις αρχές του 2019.

Το BXi7 αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση του BX7 που ξεχωρίζει λόγω της νέας γρίλιας και των μπλε λεπτομερειών στο σώμα του. Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 242 ίππων με 390 Nm ροπής, που του επιτρέπουν να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 195 χλμ/ώρα.

Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου που του δίνουν αυτονομία 375 χλμ, ενώ μπορούν να φορτίζουν στο 80% μέσα σε μόλις 45 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή.

Το BX6 είναι ένα συμπαγές crossover με coupe σχεδιασμό που στόχο έχει να προσελκύσει νεότερους ηλικιακά πελάτες. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά,μ αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και μια οθόνη αφής 8″.

Κίνηση παίρνει από ένα 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 224 ίππων με 300 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καταναλώνει 7,1 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς.

Η εταιρία θα προσφέρει στην αγορά plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της, με το BXi7 να κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιό της στη Βρέμη της Γερμανίας. Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και το BX5, που θα προσφέρεται και αυτό σε plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...