Η Borgward είχε ως στόχο να πουλά 800.000 αυτοκίνητα έως το 2020, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με τον αρχικό της προγραμματισμό. Η εταιρία αναβίωσε το 2015 και το 2018 ξεκίνησε τις πωλήσεις της στην Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά από το 2019 που η Beiqu Foton Motor, η θυγατρική της BAIC, πούλησε το 67% των μετοχών που κατείχε στην Borgward, στη κινέζικη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Ucar, έναντι 614 εκατ. δολαρίων, η Borgward είναι αντιμέτωπη με διάφορα προβλήματα, με τον μεγαλομέτοχο της Ucar, Charles Zhengyao Lu, να εμπλέκεται σε ένα λογιστικό σκάνδαλο.

Παρότι με την εξαγορά των μετοχών της από την Ucar, οι πωλήσεις της Borgward αυξήθηκαν, μιας η Ucar αγόρασε αρκετά BX5 και BX7 για να τα προσθέσει στον στόλο της, η πορεία δεν ήταν η ίδια. Φέτος η Borgward, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους έχει πουλήσει μόλις 5.000 αυτοκίνητα και επί τους παρόντος διαθέτει μόνο μια αντιπροσωπεία στην Ευρώπη, η οποία βρίσκεται στο Λουξεμβούργο. Επιπλέον η Borgward φαίνεται πως δεν έχει πλέον την έδρα της στη Στουτγκάρδη.

Ο αντιπρόσωπος της Borgward στο Λουξεμβούργο δηλώνει ευχαριστημένος από τις πωλήσεις, λέγοντας πως έχει πουλήσει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα από τα μέσα του 2018, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η μάρκα σκέφτεται να τερματίσει τις ευρωπαϊκές της δραστηριότητες. Ωστόσο, τόσο το site της εταιρίας, όσο και η επίσημη σελίδα στο Facebook, έχουν να ανανεωθούν από τα τέλη ου 2018.