H Bugatti κατασκεύασε την 100στή Chiron, κοστίζει €2,85 εκατ.

Σχετικά άρθρα

H Bugatti παρουσίασε τη Chiron πριν 27 μήνες, για να ξεκινήσει η παραγωγή της στο εργοστάσιο της στο Molsheim, στη Γαλλία, τον Φεβρουάριο του 2017. Σήμερα η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε ότι από τότε έχει κατασκευάσει χειροποίητα 100 αυτοκίνητα, δηλαδή το 1/5 της συνολικής προγραμματισμένης παραγωγής της.

Ο κάτοχος της 100στής Chiron είναι από την Αραβική χερσόνησο, με την συγκεκριμένη να είναι η πρώτη που βάφεται σε σκούρο μπλε ματ χρώμα. Η τιμή του αυτοκινήτου που βλέπεις στις φωτογραφίες αγγίζει τα 2,85 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου €250.000 πιο ακριβή από την “βασική” έκδοση.

Η εταιρία αναφέρει ότι συναρμολογεί περίπου 70 αυτοκίνητα ετησίως, ενώ ανακοινώνει ότι έχει πάνω 300 παραγγελίες. Και όλα αυτά χωρίς να έχει παρουσιάσει ακόμα κάποια ειδική έκδοση της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από...