Η απόλυτη κυρίαρχος της χθεσινής ημέρας δεν ήταν άλλη από την Red Bull Racing. Με τα δύο «1-2» που έγραψε στα πρώτα και δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, η αυστριακή ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ γρήγορη στο Μονακό, αλλά το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Mercedes και ακόμα περισσότερο η Ferrari, η οποία παραδοσιακά αφήνει αρκετή ταχύτητα για τις κατατακτήριες.

Ο Sebastian Vettel ήταν ο τρίτος ταχύτερος χθες στο FP2, αλλά ο ρυθμός της RB14 δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Γερμανό. Σίγουρα, θα πρέπει να γίνει δουλειά για αύριο, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι ένιωθε άνετα στο μονοθέσιο, κάτι που είναι βασικό για να πιέσεις στο Μονακό.

Πάντα την Παρασκευή η Red Bull δείχνει λίγο πιο δυνατή, οπότε ας δούμε αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο το Σάββατο. Νομίζω ότι θα είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχω κάποιο φαβορί ακόμα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, κάτι  που κάνουμε, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ο 4άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραδέχεται ότι γλιστρούσε αρκετά χθες, αλλά τουλάχιστον αυτό μπορούσε να το ελέγξει και να το προβλέψει. Βέβαια, τα πράγματα θα πρέπει να είναι καλύτερα αύριο, καθώς ευελπιστεί πως οι μηχανικοί του θα κάνουν την SF71H ακόμα ταχύτερη και με περισσότερη πρόσφυση.

Ήμουν αρκετά άνετα στο μονοθέσιο, γλιστρούσε πολύ, αλλά, από τη στιγμή που ξέρεις πού θα τελειώσει και το πώς θα γλιστρήσει, νομίζω ότι είναι εντάξει. Τώρα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να το μειώσουμε, και νομίζω ότι θα βρούμε λίγο ρυθμό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να είμαστε σε καλή θέση.

Έχει λίγο περισσότερη πλάκα απ’ ό,τι σε άλλες πίστες, η πίστα είναι προκλητική και δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Θα πρέπει να σκεφτείς δύο φορές προτού το κάνεις ή δοκιμάσεις κάτι. Ήμουν χαρούμενος και μπορούσα να παίξω ακόμα κι αν γλιστρούσε πολύ. Ήξερα ότι δε θα ακουμπούσα τις μπαριέρες. Αλλά, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό και θα βρούμε κάποιον ρυθμό.