Οι επισκέπτες του μουσείο της Lamborghini έχουν την δυνατότητα από σήμερα μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους να δούνε μια νέα έκθεση, αφιερωμένη στα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρίας που συμμετείχαν σε κινηματογραφικές ταινίες.

Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. και αν κάποιος βρεθεί κοντά στην έδρα της Lamborghini στο Sant’Agata Bolognese, τότε αξίζει να επισκεφτεί το μουσείο.


Η ιστορία της Lamborghini στην μεγάλη οθόνη εκτείνεται από το 1969 έως το 2016. Μια πορτοκαλί Miura P400 συμμετείχε στην “κλασσική” ταινία The Italian Job, ενώ το 2016 μια γκρι Huracan συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Doctor Strange. Επίσης ο Batman, Bruce Wayne στις ταινίες The Dark Night Rises και Batman Begins του Christopher Nolan, οδηγούσε δύο δημιουργίες της Lamborghini, μιας Aventador και μια Murcielago.

Διάβασε επίσης

Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Lamborghini [photo gallery]

Στη ταινία The Cannonball Run του 1981 είδαμε μια πράσινη Countach, ενώ μια μαύρη ματ Lamborghini Jalpa συμμετείχε στη ταινία Rocky IV του 1985 με τον Sylvester Stallone. Όπως είναι φυσικό, πολλά αυτοκίνητα της Lamborghini συμμετείχαν σε ιταλικές ταινίες, όπως η κόκκινη Lamborghini 350 GT στη ταινία Bar Sport και η Lamborghini Gallardo Super Trofeo στη ταινία Veloce come il Vento.

Αν δεν έχεις κάποιο ταξίδι προγραμματισμένο στη γειτονική χώρα, τότε ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και περιμένω στα σχόλια να μάθω ποια Lamborghini που συμμετείχε σε ταινία είναι η αγαπημένη σου.