Καναδός παραλίγο να σκοτωθεί από ένα ιπτάμενο τσεκούρι

Σχετικά άρθρα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, για δεύτερη φορά στη ζωή του, ήταν ο Mackenzie Peddle, καθώς παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν ένα τσεκούρι έπεσε από άλλο όχημα και τρυπώντας το παρμπρίζ εισήλθε στο αυτοκίνητο του. Περίπου δέκα χρόνια πριν, ο Peddle είχε ένα παρόμοιο ατύχημα με ένα σίδερο οπλισμού να εισέρχεται στη καμπίνα του αυτοκινήτου του, άλλα αυτή τη φορά ήταν ένα τσεκούρι.

Το σίδερο του είχε αφήσει έναν τραυματισμένο ώμο, ενώ ένα θραύσμα από το παρμπρίζ του είχε κάνει μια αμυχή στο πρόσωπό του. Το τσεκούρι τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Peddle να είχε προσωρινή απώλεια μνήμης.

Ο Peddle οδηγούσε προς το σπίτι στο Saskatchewan του Καναδά και το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν να περνάει από ένα ανθρακωρυχείο. Περίπου μια ώρα αργότερα, ο Peddle ξύπνησε από τον ήχο μιας γυναίκας που χτυπούσε το παράθυρο του F-150 του. Το pickup του ήταν σταθμευμένο στο πλάι του δρόμου και η γυναίκα είχε σταματήσει για να δει αν χρειαζόταν βοήθεια. Το πόδι του Peddle ήταν στο φρένο, αλλά ο ίδιος δεν θυμάται καθόλου το πώς κατάφερε να σταματήσει το pickup.

Η αστυνομία ερευνά το ατύχημα, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχει κανείς μάρτυρας.

Πηγήcbc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...