Η Peugeot teasάρει το 508 SW

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει την SW έκδοση του νέου 508. Γι’αυτό και ανέβασε στο Twitter της, ένα μικρό teaser video, που αποκαλύπτει, αν και θολά, την σιλουέτα του μοντέλου.

Η λογική λέει πως το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό τον ερχόμενο Οκτώβριο, στο περιθώριο της έκθεσης του Παρισιού και δεν θα διαφέρει σημαντικά από την κύρια -rendering- φωτογραφία του παρόντος άρθρου.

Ο χώρος αποσκευών της sedan έκδοσης του μοντέλου φτάνει τα 487 λίτρα, ενώ όταν αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αυτός εκτοξεύεται στα 1.537 λίτρα. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα αντίστοιχα νούμερα της estate έκδοσης, αλλά αναμένουμε να είναι μεγαλύτερος κατά περίπου 10%, ξεπερνώντας τα 515 λίτρα που είχε η προηγούμενη γενιά του 508 SW.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο 1.600άρης βενζινοκινητήρας, απόδοσης 180, 225 και 275 ίππων, καθώς και οι BlueHDi πετρελαιοκινητήρες 1.500 και 2.000 κ.εκ. Ο πρώτος αποδίδει 130 άλογα, ενώ ο δεύτερος 160 και 180. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6c, και συνδυάζονται αποκλειστικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, εκτός από τον βασικό πετρελαιοκινητήρα με τα 130 άλογα, που συνδυάζεται και με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Το 2019 η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προστεθεί και ένα υβριδικό σύνολο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...