Θα έχουμε σύντομα ξανά μαύρα μονοθέσια στην F1;

Σχετικά άρθρα

Η Rich Energy, βρετανική εταιρία ενεργειακών ποτών, φέρεται να σκέφτεται την είσοδο της στη Formula 1. Προσωπικά, δεν είμαι εξοικειωμένος με την Rich Energy, αλλά αναμφισβήτητα φαίνεται ότι θέλει να συνδέσει το όνομα της με τα γρήγορα αυτοκίνητα, όπως ο Dieter Mateschitz και η διάσημη του εταιρεία, ενώ πρόσφατα έντυσε με μαύρο χρώμα ένα Ultima GTR.

Από το 2016, ο William Storey, διευθύνων σύμβουλος της Rich Energy, δραστηριοποιείται στη Formula 1, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn. Στις αρχές του έτους, η εταιρία συνδέθηκε με μια κοινοπραξία που είχε ως στόχο τη διεκπεραίωση μιας συμφωνίας ύψους £200 εκατομμυρίων και να εξαγοράσει την Force India, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν προχώρησε.

Χθες, όμως, η Rich Energy ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter την παραπάνω φωτογραφία ενός φετινού μονοθεσίου της F1, ντυμένου στα χρώματα της, καλώντας μας να αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις και πληροφορίες αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...