Η VW παύει προσωρινά την παραγωγή Wolfsburg λόγω του WLTP

Σχετικά άρθρα

Η VW ανακοίνωσε πως μέσα στον Αύγουστο θα σταματήσει προσωρινά την παραγωγή του κεντρικού της εργοστασίου στο Wolfsburg, ώστε αυτό να αναβαθμιστεί προκειμένου να μπορεί να κατασκευάζει αυτοκίνητα που θα πληρούν τις απαιτήσεις του νέου κύκλου μέτρησης κατανάλωσης WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η VW δεν ανακοίνωσε για πόσο καιρό θα σταματήσει προσωρινά την παραγωγή των μοντέλων της στο Wolfsburg, ενώ δεν έκανε γνωστό ούτε ποια μοντέλα θα επηρεαστούν. Αυτό που ανέφερε είναι πως περισσότερα από 200 μοντέλα και εκδόσεις τους πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με τις νέες νόρμες.

Διάβασε επίσης

12 αξιοθαύμαστα εργοστάσια αυτοκινήτου

Η γερμανική εταιρία για να αντιμετωπίσει αυτή τη πρόκληση θα λειτουργεί σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο τις σχετικές εγκαταστάσεις της, έτσι ώστε από 1η Σεπτεμβρίου και μετά, όσα μοντέλα κατασκευάζονται στο Wolfsburg να έχουν πάρει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις τύπου που θα πληρούν τα πρότυπα του WLTP. Όπως τονίζει η Volkswagen η παραγωγή 200.000 – 250.000 αυτοκινήτων θα καθυστερήσει λόγω του WLTP.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...