Επίσημο: Mazda MX-5 2019 με 184 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Mazda ανακοίνωσε την MY2019 έκδοση του MX-5. Το μοντέλο αποκτά αυτόματο σύστημα πέδησης, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto. Το αυτοκίνητο αποκτά τηλεσκοπικό τιμόνι, νέα οθόνη και νέες δερμάτινες επενδύσεις.

Υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου 16″, η υφασμάτινη οροφή προσφέρεται σε περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά η σημαντικότερη αλλαγή είναι πως ο 2.000 κ.εκ κινητήρας αποδίδει 184 άλογα με 205 Nm ροπής, μια αύξηση της ιπποδύναμης κατά 24 άλογα, αφού το μοντέλο σήμερα αποδίδει 160 άλογα με 200 Nm ροπής.

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας αποκτά νέα εξαγωγή, νέα εισαγωγή, νέες βαλβίδες, νέα πιστόνια, νέες μπιέλες και νέο στροφαλοφόρο άξονα. Εκτός από αυξημένη ιπποδύναμη, ο κινητήρας στροφάρει και ψηλότερα, μιας και το όριο περιστροφής του έχει αυξηθεί από τις 6.800 στις 7.500 σ.α.λ. Ο 1.500αρης SKYACTIV-G κινητήρας δυναμώνει και αυτός και πλέον αποδίδει 132 άλογα με 152 Nm ροπής, ενώ παράλληλα προφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Και οι δύο κινητήρες πληρούν τους κανονισμούς εκπομπών Euro 6d.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...