Στις 8 Φεβρουαρίου, η Ford διοργανώθηκε μια ειδική εκδήλωση στην Κοπεγχάγη για την παράδοση του πρώτου νέου GT στην Ευρώπη. Ο τυχερός είναι ο Jason Watt, ένας οδηγός αγώνων, ο οποίος είναι παράλυτος από το στήθος και κάτω εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος με μηχανή το 1999. Αυτό δεν τον πτόησε και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και σήμερα με κατάλληλα τροποποιημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το ίδιο έκανε και η Ford στο GT του Watt, με τον 48-χρονο Δανό να έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο του. Για παράδειγμα, το Ford GT είναι βαμμένο στα θρυλικά χρώματα της Gulf, αλλά στην προκειμένη είναι ντυμμένο με πράσινο αυτοκόλλητο βινυλίου. Ακόμα, φοράει ζάντες της PUR με Michelin Pilot Sport 4 S και μια νέα εξάτμιση από τον καταλύτη και πίσω.

Στο παραπάνω video θα δεις αρχικά τον Watt να μας παρουσιάζει εν τάχει το “βιογραφικό” του και έπειτα να μπαίνει στην πίστα του Nurburgring Nordschleife για ένα γρήγορο γύρο. Το αναπηρικό του καροτσάκι μαζί με την αποσκευή του στερεώνονται με βεντούζες στην οροφή του αυτοκινήτου, περιορίζοντας την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου στα 250 χλμ/ώρα.