Την Παρασκευή 24 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι της F1, με την Codemasters να αναφέρει ότι ο νέος τίτλος θα περιλαμβάνει -εκτός από όλα τα φετινά μονοθέσια- και την Brawn BGP-001, που πήρε το πρωτάθλημα το 2009. Μαζί με αυτό στην Headline Edition του F1 2018 θα υπάρχει και η Williams FW25 του 2003, με τα δύο μονοθέσια να γίνονται διαθέσιμα σε DLC, για να προστεθούν τις επόμενες εβδομάδες επιπλέον κλασικά μονοθέσια.

Το F1 2018 θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και Windows PC, με την Codemasters να ανακοινώνει ότι θα υπάρχει μια διευρυμένη λειτουργία καριέρας, ώστε να βάζει τους παίκτες ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Codemasters μας λέει πως έχει βελτιώσει τα γραφικά του παιχνιδιού, έτσι ώστε να το κάνει πιο ρεαλιστικό, ενώ τα μονοθέσια διαθέτουν και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας ERS, με τον παίκτη να το ενεργοποιεί όποτε το θέλει ο ίδιος.

Να θυμίσω ότι με την Brawn BGP-001 ο Jenson Button πήρε το μοναδικό πρωτάθλημα του, έχοντας ως team-mate τον Rubens Barrichello, ενώ την Williams FW25 του 2003 την οδήγησαν οι Juan Pablo Montoya και Ralf Schumacher.