Σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε σε ένα σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι. Όπως θα δεις στο video, ο 22χρονος Junior Francis είναι κρεμασμένος στο καπό του αυτοκινήτου του ενώ αυτό κινείται, με την πρώην του, την 24χρονη Patresha Isidore να το οδηγεί.

Ο άνδρας, όσο παράξενο και αν σου φανεί, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, ενώ το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Ο Francis όπως είπε στις αρχές είχε μια “πολύπλοκη” σχέση, και μια κόρη 5 χρονών.

Σε ότι αφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητο, που ανήκει και στους δύο, είπε ότι το βράδυ της Κυριακής το ήθελαν και οι δύο, αλλά η Isidore τον πρόλαβε, με τον ίδιο να πηδά πάνω στο καπό για να την εμποδίσει να φύγει- αλλά αυτή έβαλε μπροστά τον κινητήρα και ξεκίνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Isidore ήθελε το αμάξι για να πάει να πάρει το παιδί τους από σπίτι ενός συγγενούς.

Αξίζει να σημειωθεί πόσο…ψύχραιμος ακούγεται στη συνομιλία του με την αστυνομία ο Φράνσις- ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να προβεί σε μηνύσεις σε βάρος της μητέρας της κόρης του.