Άνδρας πήρε την τηλέφωνο την αστυνομία, ενώ βρισκόταν στο καπό του αυτοκινήτου του

Σχετικά άρθρα

Σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε σε ένα σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι. Όπως θα δεις στο video, ο 22χρονος Junior Francis είναι κρεμασμένος στο καπό του αυτοκινήτου του ενώ αυτό κινείται, με την πρώην του, την 24χρονη Patresha Isidore να το οδηγεί.

Ο άνδρας, όσο παράξενο και αν σου φανεί, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, ενώ το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Ο Francis όπως είπε στις αρχές είχε μια “πολύπλοκη” σχέση, και μια κόρη 5 χρονών.

Σε ότι αφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητο, που ανήκει και στους δύο, είπε ότι το βράδυ της Κυριακής το ήθελαν και οι δύο, αλλά η Isidore τον πρόλαβε, με τον ίδιο να πηδά πάνω στο καπό για να την εμποδίσει να φύγει- αλλά αυτή έβαλε μπροστά τον κινητήρα και ξεκίνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Isidore ήθελε το αμάξι για να πάει να πάρει το παιδί τους από σπίτι ενός συγγενούς.

Αξίζει να σημειωθεί πόσο…ψύχραιμος ακούγεται στη συνομιλία του με την αστυνομία ο Φράνσις- ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να προβεί σε μηνύσεις σε βάρος της μητέρας της κόρης του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...