Μάθε σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του νέου Audi E-Tron

Σχετικά άρθρα

Μέσα στην εβδομάδα, η Audi μας έδωσε φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό του E-Tron, το οποίο διαθέτει κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες. Οι εικόνες αυτών εμφανίζονται σε οθόνες OLED τοποθετημένες πάνω στην πόρτα και μπροστά από την χειρολαβή, κάτι που σημαίνει ότι η κεντρική κονσόλα του ηλεκτρικού μοντέλου έχει συνολικά πέντε (5) οθόνες.

Το E-Tron θα αποδίδει κοντά στα 355 άλογα και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερα από 6 δευτερόλεπτα, ενώ θα υπάρχει και Sport λειτουργία με την ισχύ να αυξάνεται προσωρινά στα 402 άλογα. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει τουλάχιστον δύο μεγέθη μπαταριών στους πελάτες, τα οποία θα υποστηρίζουν ταχυφορτιστές 150 kW, με το 80% των μπαταριών να φορτίζει μέσα σε 30 λεπτά. Η Audi αναφέρει πως τα e-tron μοντέλα της θα υποστηρίζουν και ταχυφορτιστές 350 kW όταν αυτοί αναπτυχθούν σε ευρεία κλίμακα, ενώ θα υποστηρίζουν και ασύρματη επαγωγική φόρτιση. Το E-Tron αναμένεται να έχει 400 χλμ πραγματικής αυτονομίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...