Το παρόν και παρελθόν της Alfa Romeo θα είναι στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

Στις 12 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες του για 25η φορά το κτήμα του Δούκα του Richmond (πρώην Λόρδου March) για το φετινό Goodwood Festival of Speed. Η μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών θεατών και αναπόφευκτα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Εκεί φέτος θα βρίσκεται και η Alfa Romeο για να δείξει στο κοινό το παρόν και το παρελθόν της.

Στο περίπτερο της θα υπάρχει η Giulia και η Stelvio Quadrifoglio στις περιορισμένης παραγωγής NRing εκδόσεις, και θα πλαισιώνονται από το φετινό μονοθέσιο της F1, την C37, της ομάδας Alfa Romeo Sauber.

Οι Ιταλοί, όμως, θα έχουν και μερικά θρυλικά μοντέλα από το Heritage τμήμα τους. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε από κοντά την 1750 GTAm του 1970, καθώς και την 1900 Sport Spider του 1954, μια από τις δύο που διασώζονται σήμερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...