Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πύλες του -για 25η φορά- το κτήμα του Δούκα του Richmond (πρώην Λόρδου March) για το φετινό Goodwood Festival of Speed. Η μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών θεατών και αναπόφευκτα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Εκεί φέτος θα βρίσκεται και η Toyota για να μας δείξει την έκδοση παραγωγής της νέας Supra. Καμουφλαρισμένη, μη χαίρεσαι, καθώς -σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες- η τελική έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η ιαπωνική εταιρία, όμως, αναφέρει ότι δεν θα είναι μόνο μια στατική παρουσίαση, καθώς η Supra θα τρέξει και στην διάσημη ανάβαση του λόφου του Goodwood. Οδηγός θα είναι ο επικεφαλής μηχανικός της Supra, Tetsuya Tada και ο δοκιμαστής Herwig Daenens, Ολλανδός οδηγός αγώνων που έχει στενή σχέση με την Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.
f

Μαζί με την πρωτότυπη Supra, η Toyota θα πάει στο Goodwood το αγωνιστικό concept του μοντέλου, που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης στα χρώματα της Gazoo Racing Team. Δίπλα του θα είναι το Yaris GRMN, το αγωνιστικό Yaris WRC, καθώς και το LMP1 αγωνιστικό TS050 Hybrid, που κέρδισε φέτος τον 24ωρο αγώνα του Le Mans.