Η Aston Martin ετοιμάζει ένα κεντρομήχανο supercar που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από τις Ferrari 488 και McLaren 720S και γι’αυτό η βρετανική εταιρία έχει προχωρήσει στη πρόσληψη πρώην μηχανικών της Ferrari.

Ο Andy Palmer, ο CEO της Aston Martin, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η εταιρία του πήρε την απόφαση να κατασκευάσει ένα κεντρομήχανο supercar, λόγω της κερδοφορίας που παρουσιάζει, αλλά και επειδή θέλει να επωφεληθεί της συνεργασίας που έχει με την Red Bull Racing, με την οποία ετοιμάζουν από κοινού την Valkyrie.

Σχεδιαστικά το supercar θα αντλεί πολλά στοιχεία από την Valkyrie, αλλά τα δύο μοντέλα δεν θα μπορεί κανείς να τα πει πως είναι ίδια. Το κεντρομηχανο supercar αναμένεται να παίρνει κίνηση είτε από έναν υβριδικό V6 turbo κινητήρα, είτε από έναν υβριδικό V8 turbo 4,0-λίτρων κινητήρα, που θα προσφέρεται και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η απόδοση του κινητήρα εικάζεται πως θα ξεπερνά τα 800 άλογα, με το αυτοκίνητο να κατασκευάζεται σε ένα νέο carbon monocoque σασί με αλουμινένια υποπλαίσια.