Στα τέλη Ιουνίου μια γυναίκα από το Οντάριο του Καναδά είναι πάει σε μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων προκειμένου να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο, συγκεκριμένα ένα μαύρο Nissan Sentra. Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε σε ένα πολυκατάστημα, όπου πάρκαρε προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Επέστρεψε στο πάρκινγκ, μπήκε μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο που πίστεψε πως ήταν το αυτοκίνητο που νοίκιασε και γύρισε σπίτι της.

Την ίδια ημέρα, ένας άνδρας που βρισκόταν και αυτός στο ίδιο πολυκατάστημα, όταν γύρισε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο Infiniti QX50, δεν το έβρισκε. Απευθύνθηκε στους ανθρώπους ασφαλείας του καταστήματος και όπως έδειξε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από μια γυναίκα. Μπορείς να φανταστείς τι είχε συμβεί.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η γυναίκα οδηγούσε κανονικά το μαύρο Infiniti QX50 στις καθημερινές της δραστηριότητες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η γυναίκα επέστρεψε στην εταιρία ενοικίασης για να παραδώσει το αυτοκίνητο. Πήγε στον υπεύθυνο και παρέδωσε τα κλειδιά του, ενημερώνοντάς του πως στο πορτμπαγκάζ υπήρχε ένας σάκος με μπαστούνια του γκολφ. Ο υπάλληλος παραξενεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν είδε πως το κλειδί άνηκε σε ένα μοντέλο της Infiniti, καμία σχέση δηλαδή με το Nissan Sentra που είχε νοικιάσει η γυναίκα.

Έτσι την ρώτησε που πήγε όταν έφυγε την πρώτη ημέρα που είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο. Η γυναίκα θυμήθηκε πως είχε πάει στο πολυκατάστημα για ψώνια. Έτσι πήγαν μαζί στο κατάστημα και όπως καταλαβαίνεις βρέθηκε εκεί παρκαρισμένο το μαύρο Nissan Sentra που είχε νοικιάσει η γυναίκα. Στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία για το τι είχε συμβεί, με το μαύρο Infiniti QX50 να επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη του.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας είχε ξεχάσει το κλειδί μέσα στο αυτοκίνητό του, με την γυναίκα να μπερδεύεται και να παίρνει το Infiniti QX50.