Η Porsche Macan Facelift δοκιμάζεται στη Νότιο Αφρική

Σχετικά άρθρα

Η Porsche ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέσα στο έτος την ανανεωμένη Macan, με το μοντέλο να αποκτά δυνατότερους κινητήρες.

Συγκεκριμένα ο 2,0-λιτρος turbo θα αποδίδει 300 άλογα, αύξηση 52 ίππων, ενώ η Macan S θα χρησιμοποιεί τον V6 3,0-λίτρων της Panamera, απόδοσης 355 ίππων, 20 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα. Η Macan Turbo, θα εξοπλίζεται με τον 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 440 ίππων, 40 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα το μοντέλο.

Η ανανεωμένη Macan δεν θα προσφέρεται με κάποιον diesel κινητήρα, ενώ δεν θα υπάρξει ούτε κάποια plug-in υβριδική έκδοση. Η ανάρτηση της θα κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης θα έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου με λευκές δαγκάνες.

Στιλιστικά μεταξύ άλλων θα συναντάμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό η Macan θα αποκτήσει μεγαλύτερη οθόνη συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέους αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche έδωσε το video της Taycan Turbo GT που διέλυσε το ρεκόρ της Tesla στο Nurburgring

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας η Porsche παρουσίασε την πιο πιο ακραία έκδοση της Taycan, την Turbo GT, και σήμερα η γερμανική εταιρία δημοσίευσε...

Porsche: Το καλοκαίρι η παρουσίαση της υβριδικής 911

Το Νοέμβριο του 2018, η Porsche αποκάλυψε την όγδοη γενιά της 911 (992), με τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του θρυλικού...
Autoblog.gr