Η 100.000στη Lotus είναι αυτή η Evora GT410 Sport και μπορείς να την κερδίσεις

Σχετικά άρθρα

Η Lotus γιορτάζει την κατασκευή του 100.000στου αυτοκινήτου της. Πρόκειται για μια ειδική Evora GT410 Sport που αποτίει φόρο τιμής στον οδηγό αγώνων Jim Clark, που σκοτώθηκε πριν από 30 χρόνια σε δυστύχημα σε αγώνα στο Hockenheimring. Η επετειακή Lotus Evora GT410 Sport αντλεί έμπνευση από την Elan S2 που οδηγούσε ο Clark στη δεκαετία του 1960.

Είναι βαμμένη σε κόκκινο και ασημί χρώμα, υπάρχει η υπογραφή του Clark και μηχανικά φορά τον κομπρεσοράτο V6 3,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 415 ίππων με 569 Nm ροπής. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα.

Η Lotus μάλιστα βγάζει σε κλήρωση τη συγκεκριμένη Evora GT410 Sport. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους παγκοσμίως. Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να μπεις εδώ και με κόστος 20 λίρες Αγγλίας θα λάβεις μέρος ώστε να κερδίσεις το αυτοκίνητο. Όλα τα έσοδα από την κλήρωση θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο μουσείο του Jim Clark στη γενέτειρά του στο Duns της Αγγλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...