Η Nissan παρουσιάζει την Nismo έκδοση του Leaf, η οποία αρχικά προσφέρεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Όπως και στο πρωτότυπο, έτσι και στην έκδοση παραγωγής, οι αλλαγές εντοπίζονται στο αισθητικό κυρίως κομμάτι. Έτσι, το ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας αποκτά επιθετική εμφάνιση με μαύρα στοιχεία και κόκκινες λεπτομέρειες.

Έχει τον ίδιο αεροδυναμικό συντελεστή με το απλό Leaf (0,28 Cd), με την ανάρτηση να είναι σκληρότερη, με τις ζάντες διαστάσεων 18″ να είναι νέες και να φορούν σπορ ελαστικά. Η εταιρία αναφέρει ότι Leaf Nismo διαθέτει ένα ειδικό λογισμικό που προσφέρει άμεση επιτάχυνση σε οποιαδήποτε ταχύτητα κινείται το όχημα. Στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara επενδύσεις, διακοσμητικά με carbon όψη και κόκκινες λεπτομέρειες.

Στις σχετικές ειδήσεις, το Leaf είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Περισσότερα από 18.000 νέα Nissan Leaf ταξινομήθηκαν στην Ευρώπη, μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου, ενώ οι παραγγελίες του έχουν ξεπεράσει τις 37.000 από τον περασμένο Οκτώβριο, όπου και ξεκίνησε η εμπορική του διάθεση. Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990 ευρώ.