Το περασμένο Σαββατοκύριακο η FCA και η Ferrari ανακοίνωσαν εκτάκτως την αντικατάσταση του Sergio Marchionne επειδή όπως ανακοίνωσε η FCA, η υγεία του Marchionne έχει επιδεινωθεί σημαντικά τις τελευταίες ώρες και δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία.

Τι έχει πάθει όμως ο Marchionne; Όλα ξεκίνησαν μετά από μια εγχείρηση που έκανε στον δεξί του ώμο, αλλά υπέστη επιπλοκές με αποτέλεσμα ο Marchionne να βρίσκεται σε κώμα στην εντατική μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, η κατάσταση του πρώην επικεφαλής της Fiat Chrysler Automobiles έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες και στο πλευρό του βρίσκονται οι γιοι του, Allesio Giacomo και Jonathan Tyler, όσο και η σύντροφός του Manuela Battezzato.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa υποστηρίζει πως η κατάσταση της υγείας του Marchionne κρίνεται ως “μη αναστρέψιμη”, με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica να αναφέρει πως ο Marchionne έχει μπει σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. Παρότι οι γιατροί προσπάθησαν να βγάλουν την μηχανική υποστήριξη, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ας ευχηθούμε όλοι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Sergio Marchionne.